Catalogul fotografilor
Olasz Laszlo

Alpix Visual Studio

Fotograf: Olasz Laszlo
Înscris în catalog de 4 luni
Se deplasează din Targu Mures, Mures
Messenger
 0743 424 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alpix Visual Studio


Dacă ai ajuns din întâmplare pe această pagină, să știi că a fost creată special pentru tine .
Sunt specializat în fotografii de botez, nuntă, portrete de familie, corporative și ședințe foto, călătorind adesea la locația clienților pentru a surprinde momentul perfect în locul potrivit. Voi fi alături de tine la fiecare pas al drumului pentru a garanta că momentele tale speciale sunt surprinse pentru totdeauna sub formă de fotografii la care te vei uită cu drag peste ani.
Pentru mine, fotografia înseamnă oameni reali. Oameni cu emoții, zâmbete, lacrimi, care îmi permit să pictez o imagine din acel moment pentru a ne aminti de el pentru totdeauna.
Aceasta este povestea care contează cel mai mult: oameni reali, povești reale, momente reale.
Misiunea mea este să va ofer cele mai frumoase amintiri sub formă de fotografii de calitate iar acestea vor fi realizate cu atenție la detalii și mereu cu profesionalism.
O fotografie bună se deosebește prin ceea ce-ți transmite. Surprinderea momentului, a energiei pozitive, atmosferei locului și spunerea poveștii lasă-le în grijă mea.