Catalogul fotografilor
alpix - povesti prin fotografie

alpix - povesti prin fotografie

Fotograf
Înscris în catalog de un an și 11 luni
Se deplasează din Targu Mures, Mures

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0743 424 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre alpix - povesti prin fotografie


Dacă ai ajuns din întâmplare pe această pagină de portofoliu, să știi că a fost creată special pentru tine .

Sunt specializat în fotografii de produse, prezentarea și așezarea produselor companiei tale în cea mai eficientă lumină și decor pentru a capta atenția clientului deja imun la banal. Te pot ajuta să îți întărești prezența în mediul online cu fotografii puternice si un marketing eficient.

Evenimentele precum nunta, portrete de familie, botez sau zile de nastere si majorate, nu lipsesc din portofoliul acestei pagini de prezentare, călătorind adesea la locația clienților pentru a surprinde momentul perfect în locul potrivit. Voi fi alături de tine la fiecare pas al drumului pentru a garanta că momentele tale speciale sunt surprinse pentru totdeauna sub formă de fotografii la care te vei uita cu drag peste ani.

Pentru mine, fotografia înseamnă oameni reali. Oameni cu emoții, zâmbete, lacrimi, care îmi permit să pictez o imagine din acel moment pentru a ne aminti de el pentru totdeauna. Aceasta este povestea care contează cel mai mult: oameni reali, povești reale, momente reale.

Misiunea mea este să vă ofer numai fotografii de înaltă calitate pentru a promova business-ul care îl administrați și cele mai frumoase amintiri de la evenimentele personale, sub formă de fotografii de calitate. A cestea vor fi realizate cu atenție la detalii și mereu cu profesionalism.

O fotografie bună se deosebește prin ceea ce-ți transmite. Surprinderea momentului, a energiei pozitive, atmosferei locului și spunerea poveștii lasă-le în grijă mea.