Catalogul fotografilor
Simona Botezatu

Simona Botezatu

Fotograf
Înscris în catalog de 9 ani și 4 luni
Se deplasează din Buzau
Messenger
 0766 357 *** vezi telefonul
Favorit



Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Simona Botezatu


Povestea mea....
....este total diferita fata de cele pe care probabil le-ati tot citit. In copilarie, nu am visat nici macar o clipa ca voi deveni fotograf. S-a intamplat destul de tarziu sa realizez ca de fapt asta imi doresc sa fac si nu pentru un an sau doi, ci pentru toata viata.
Atunci cand fotografia este mai mult decat o pasiune, te reinventezi la orice pas, in incercarea de a fi din ce in ce mai bun, de a fi acolo, cand cineva rade sau plange si de a surprinde acele emotii, in imagini care te vor face sa le retraiesti iar si iar.
Creativitatea este elementul cheie de care avem nevoie atunci cand vrem ca fotografiile noastre sa fie unice, iar eu nu uit niciodata acest lucru si pentru ca nici un eveniment nu este la fel, cu atat mai mult, fac tot posibilul ca fotografiile voastre sa spuna exact povestea voastra. Fiecare poveste are nuanta ei si vreau ca fiecare poveste sa straluceasca asa cum numai ea stie. Si pentru ca orice moment in viata noastra este UNIC, haideti sa facem fotografii cu suflet, pentru momente ce nu se vor uitate!!!
Din dragoste pentru fotografie,
Simona