Mihai Dumitru

Salut ! Numele meu este Mihai si sunt fotograf. Fotografiez evenimente incepand cu anul 20...
citeste mai mult

Dumitru Mihai fotograf
500-700
1 1
Membru Premium
Inscris in catalog de
3 ani si o luna
 0742 *** *** vezi telefonulPreturi

Pachetul “ Basic ”
- prezența unui fotograf pe parcursul intregului eveniment
- ședință foto în ziua nunții;
- prelucrarea tuturor fotograilor la nivel de culoare, contrast, tonalitate și 100 de fotograi procesate într-un mod avansat;
- număr minim de fotografi - 700;
- set dvduri personalizate cu carcasa de piele
- pastrarea in arhiva a fotografiilor pentru minim 6 luni.
- predarea fotograilor la rezoluție maximă, într-un album on line protejat cu o parola

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.

Mihai Dumitru

Salut ! Numele meu este Mihai si sunt fotograf. Fotografiez evenimente incepand cu anul 2008 si sunt intr-o continua dezvoltare si perfectionare. Cariera mea de fotograf a inceput cu un job intr-un laborator foto. Desi cochetasem cu fotografia si inainte acela a fost momentul decisiv in care am spus Da, asta imi place sa fac! Am urmat o scoala in domeniu si ca orice fotograf la inceput de drum mi-am facut rate pentru primul aparat. Am avut privilegiul și onoarea sa fotografiez sute de evenimente. Sute de de familii care m-au primit în case și inimi. In viziunea mea dedicatia, pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenta unei fotografii reuşite. Prefer sa imi cunosc viitori miri inaintea evenimentului pentru ca, in ziua nuntii, sa fie cat mai degajati in prezenta mea.

 0742 *** *** vezi telefonul