0746 *** ***vezi telefonul

Portofoliu foto


Galeriile mele

Preturi

Pretul pentru pachetul foto de referinta* se incadreaza in intervalul intre 700 de euro si 1000 de euro
*Pachetul de referinta este un pachet cu scop orientativ, definit de catalog. Este posibil ca ofertele lui Marian Mocanu sa aiba alta configuratie.
Afla mai multe despre pachetul de referinta

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele au fost verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.

Despre mine

Marian Mocanu
Marian Mocanu
fotograf
Bucuresti


Sunt momente unice in viata, in care tot ce ai vrea sa faci este sa opresti timpul. Momentul primului sarut adevarat. Momentul cand ai dat sau ai primit un inel. Nunta. Botezul. Spuneti-mi, cat valoreaza asemenea imagini cand au trecut ani multi? Sigur ca nu mai stiti cat au costat. Dar cat valoreaza asemenea clipe in sentimente? In trairi? In zambete, in lacrimi, in amintiri, in nostalgii?
O clipa nu este o parte intr-un minut, este o parte din viata ta!
Pana la urma, un artist fotograf este un artist al timpului. Spuneti-mi, cine altcineva va poate duce atat de bine inapoi in timp? Un batran privind fotografia lui insusi in ipostaza de copil...ce credeti ca e acolo?
Eu fotografiez emotii, stari, trairi. Ce fotografiez de fapt este sufletul. Unde era el atunci cand... Si va garantez ca, peste ani de zile, tot acolo se va duce, cand veti privi fotografia. Eu asta stiu sa fac. Numele meu este Marian Mocanu, artist fotograf.

Sunt fotograf profesionist cu experienta de peste 20 ani in fotoreportaj si fotografia de studio.
- Business Review, BIZ, Ziarul Financiar, Curentul, Agentia Nationala de Presa Agerpres, The Diplomat, Wine&Spirit Magazine
- fotograf "Vocea Romaniei", "Visuri la cheie", "Romanii au talent"
- am fost asistent al fotografului Nicolae Cosniceru – unul dintre cei mai remarcabili si apreciati fotografi comerciali din Romania
- sunt pasionat de fotografie, sunt perfectionist, nu imi place stilul “lasa ca merge si asa”
- imi place fotojurnalismul (pe care l-am practicat in presa peste 10 ani), incerc sa surprind stari, emotii, spontaneitate, trairi, pe care altii nu le vad in acele momente.

Distinctiile mele in catalog

3 fotografii selectate de editori la selectia zilei

Mai multe despre

Fotografi-Cameramani.ro

Suntem cel mai mare catalog de fotografi si cameramani de nunta din Romania. Ai toate motivele sa iti incepi cautarea de aici!