Lifetime Passion Photography

Suntem o echipa de fotografi profesionisti de nunta din Arad. Claudiu si Andreea este nu...
citeste mai mult
Claudiu Stefan & Andreea fotograf
700-1000
1 4 3 7
Membru Premium
Inscris in catalog de un an si 5 luni
 0745 *** *** vezi telefonul
Preturi

Pachetul de nunta pe anul 2017, atat pentru 1 fotograf, cat si pentru 2 fotografi.
IMPORTANT - OFERTA FOTO 2017 2 FOTOGRAFI.jpg
IMPORTANT - OFERTA FOTO 2017 1 FOTOGRAF.jpg

Lifetime Passion Photography

Suntem o echipa de fotografi profesionisti de nunta din Arad.
Claudiu si Andreea este numele nostru si venim in fata voastra cu amintiri vii care sa isi pastreze aceiasi vitalitate in timp....
Claudiu este absolvent de Jurnalistica iar ca stil abordeaza fotografia creativa si, bineinteles, genul sau preferat fiind fotojurnalismul de nunta.
Andreea este absolventa de Management si este fotograful 2 al Echipei noastre si, totodata, pe langa fotografia de nunta, se ocupa si cu partea organizatorica - contracte, treburile firmei si programarile evenimentelor.
Ca istoric, am inceput in aceasta breasla, a fotografilor de nunta, in anul 2011, cu cateva evenimente, urmand ca de la an la an, sa crestem, sa ne dezvoltam stilul si personalitatea ca fotografi. Ca tot vorbim de stil, acesta - la noi - este unul hibrid, de la fotojurnalism, la wedding fashion, creative photography si asa mai departe... avem la activ mai multe workshopuri de fotografie de nunta cu fotografi renumiti din Romania si din afara....

Cu siguranta vom mai reveni si cu alta ocazie sa completam acest profil, daca ne mai amintim cate ceva sau avem vreun gand catre voi! :)

 0745 *** *** vezi telefonul