Laurentiu Nica

Va plac cuplurile haioase si romantice ? Si mie ! Dar fotografiile cu oameni naturali si r...
citeste mai mult
Laurentiu Nica fotograf
700-1000
Membru Premium
Inscris in catalog de 4 ani si o luna
 0748 *** *** vezi telefonul
Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.

Laurentiu Nica

Va plac cuplurile haioase si romantice ? Si mie ! Dar fotografiile cu oameni naturali si relaxati ?

Am lucrat pentru publicatii locale si nationale, agentii de presa nationale si internationale, iar experienta de fotojurnalist isi spune cuvantul in stilul abordat in prezent in fotografia de nunta. Am renuntat la meseria asta, insa pasiunea mi-a ramas, si din acest motiv o mica selectie din perioada 2007-2011 se regaseste si pe acest site.

Un mic premiu isi face loc in acest domeniu, si anume locul 2 la Concursul National de Fotografie “Fotogeografica” 2013, editia a XVII-a, sectiunea Fotoreportaj, cu seria “Focurile din joia mare de la Salcia“. Concursul a avut ca tema Natura, cultura, traditii romanesti, si a fost organizat de catre Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Ministerul Tineretului si Sportului, avand ca partener Nikon Romania.

“Wedding Monochrome” este prima expozitiepersonala de fotografie care a avut loc pe data de 18 ianuarie 2016, in Craiova, a fost imprimata pe canvas si a avut ca subiect fotografia de nunta alb-negru.

 0748 *** *** vezi telefonul