Laurentiu Nica

Salut, Sunt Laurentiu Nica, fotograf cu o vechime de 6 ani in presa, sau mai bine zis, fo...
citeste mai mult

Laurentiu Nica fotograf
700-1000
1 4 3
Membru Premium
Inscris in catalog de
3 ani si 5 luni
 0748 *** *** vezi telefonul
Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.

Laurentiu Nica

Salut,
Sunt Laurentiu Nica, fotograf cu o vechime de 6 ani in presa, sau mai bine zis, fotojurnalist/fotoreporter, cum vreti sa-i spuneti… Am lucrat pentru ziare regionale (Gazeta de Sud), cotidiane nationale (Adevarul, Click, Gazeta Sporturilor, etc.), agentii de presa nationale si internationale (Xinhua, Mediafax,etc.)
Pe acest domeniu am castigat locul 2 la Concursul National de Fotografie “Fotogeografica” 2013, editia a XVII-a, sectiunea Fotoreportaj, cu seria “Focurile din joia mare de la Salcia“. Concursul a avut ca tema Natura, cultura, traditii romanesti, si a fost organizat de Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Ministerul Tineretului si Sportului, avand ca partener Nikon Romania.
"Wedding Monochrome" este prima expozitie personala de fotografie ce a avut loc pe 18 ianuarie 2016, in Craiova, a fost imprimata pe canvas si a avut ca subiect fotografia de nunta alb-negru.
Si, DA! Am ales sa merg inainte cu pasiunea pentru fotografie, si mai ales cu pasiunea de a fotografia oameni, intr-un stil care descrie nunta exact asa cum se desfasoara, cu cadre si unghiuri spectaculoase, instantanee, implicandu-ma în mai putine aranjamente decat în cazul fotografiei de nuntă clasice. Parerea mea este ca o combinație a celor doua stiluri de fotografie vor face ca naturaletea evenimentului sa-si spuna cuvantul. Inclusiv in sesiunile foto, incerc sa las persoanele sa intre intr-o stare normala de relaxare,sa fie mai intimi, nu sa stea ca la poza, bineinteles asta depinde si de personalitatea celor fotografiati.
Prefer lumina naturala, cea ambientala! O iubesc! Mai degraba o fotografie va crea sentimentul de naturalete, prin umbrele si culorile oferite de lumina existenta, decat sa fie aplatizate de lumina rece blitz-urilor. Incerc sa folosesc blitul doar cand situatia o cere.

Exista fotografi de eveniment pentru orice buzunar, ca in multe alte domenii de altfel. Calitatea va costa in plus, insa va merita. Este un eveniment unic in viata, si de ce sa ai regrete ca te-ai gandit mai mult la bani decat la amintirile tale ? Dupa eveniment va fi prea tarziu ca sa mai faci ceva!

Sunt nascut si crescut in Caracal, judetul Olt, dar traiesc momentan in Craiova, Dolj, insa sunt disponibil oriunde in tara, si chiar in strainatate. Ma ocup cu fotografie pentru nunti (inclusiv Logodna si Trash the Dress), botezuri, portrete de familie, portfolii modele, diverse sedinte foto sau evenimente corporate. Sunt o persoana deschisa si comunicativa, asa ca sunt sigur ca vom avea o colaborare buna!

 0748 *** *** vezi telefonul