0767 *** ***vezi telefonul

Portofoliu foto


Galeriile mele

Preturi

Pretul pentru pachetul foto de referinta* se incadreaza in intervalul intre 700 de euro si 1000 de euro
*Pachetul de referinta este un pachet cu scop orientativ, definit de catalog. Este posibil ca ofertele lui Jadoris photography sa aiba alta configuratie.
Afla mai multe despre pachetul de referinta

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele au fost verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.
Jadoris photography nu a primit niciun testimonial pana in acest moment.

Scrie un testimonial

Despre mine

Adina si Andrei
Adina si Andrei
fotograf
Sibiu


Jadoris? Suntem Adina si Andrei, si cel mai mult ne place sa fotografiem oameni si copii, sa surprindem emotii intr-un mediu dinamic, adica iubim fotografia de nunta.Pentru noi aceasta pasiune a venit treptat insa acum nu ne putem imagina facand altceva.
Fotografia de nunta ne testeaza mereu, ne provoaca, ne obliga sa fim creativi fiecare eveniment fiind diferit de cel dinaintea lui. Stim cu totii cat de importante sunt aceste evenimete asa ca nu o sa va reamintim noi, insa va reamintim ca depinde doar de voi sa alegeti banalul sau ceva deosebit pentru aceste momente din viata voastra.

Distinctiile mele in catalog

4 fotografii premiate

9 fotografii nominalizate la concursurile anuale

2 fotografii selectate de editori la selectia zilei

Mai multe despre

Fotografi-Cameramani.ro

Suntem cel mai mare catalog de fotografi si cameramani de nunta din Romania. Ai toate motivele sa iti incepi cautarea de aici!