Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de...
citeste mai mult
Catalin Stefanescu fotograf
700-1000
Membru Premium
Inscris in catalog de 5 ani si 8 luni
 0770 *** *** vezi telefonul
Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate si aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura ca sunt date in urma unor colaborari care au existat.

Catalin Stefanescu

Care sunt fotografiile cu adevărat memorabile care te inspira sau iti trezesc o emotie de fiecare data cand le vezi?
Sunt fotograf de eveniment, bazat pe un stil fotojurnalistic.

Obiectivul meu principal este suprinderea frumusetii naturale, a momentelor asa cum se desfasoara ele in cadrul evenimentului.

Misiunea mea este de a te face sa te indragostesti de momentele dragi tie, prin viziunea si pasiunea din spatele fotografiilor mele. Stilul adoptat este unul clasic, evidentiat prin fotografii cat mai naturale, care in acelasi timp spun si povestea voastra. Fotografiile mele evidentiaza subtilitatile si esenta generala a unui moment.

De ce ‘Fear less, love more’. Pentru ca vreau sa uiti pentru cateva momente ca am un aparat in mana, vreau sa scapi de teama evidenta de obiectiv, vreau sa iti descoperi emotiile si traile, vreau acea naturalete, acel zambet natural. Aceste subtilitati le regasesti in fotografiile mele.

Astfel, daca ce ati vazut pe site rezoneaza cu trairile voastre, trebuie.. imi doresc sa ne cunoastem la o cafea, sa povestim si sa trasam planul pentru ca in ziua evenimentului, voi sa fiti cat mai relaxati, fara griji, si voi sa va distrati si sa va bucurati de fiecare moment.

 0770 *** *** vezi telefonul